W restauracji Hotelu Loft promujemy
lokalną kuchnię. Chcemy pokazać światu, że polskie jedzenie jest nie tylko smaczne
i zdrowe, ale również wyjątkowo atrakcyjne i ciekawe. Szef Kuchni restauracji
Tatarak tworzy interesujące aranżacje tradycyjnych potraw.
Do tego zachęcamy też wszystkich
miłośników dobrego jedzenia. Dlatego pojawił się KONKURS. Nagrodą główną jest
weekendowy pobyt w naszym hotelu. Do wygrania są też dwuosobowe zaproszenia na
kolację przygotowaną według specjalnego menu Szefa Kuchni restauracji Tatarak.
![]() |
Tatar zawijany w kawałki cukinii |
„Raki duszone w śmietanie z
kropelką brandy, podane w koronie szpinaku blanszowanego na masełku czosnkowym
w towarzystwie tosta” - to jedna z propozycji w karcie dań restauracji Tatarak.
Jak opisane mogłoby być Twoje
ulubione danie?
Liczy się dobry pomysł. Nagrody
wygrają osoby, które przyślą najciekawiej skomponowane propozycje. A jeśli opis
zainspiruje naszego Szefa Kuchni, to jest szansa, że zwycięskie danie zostanie
włączone do jesiennego menu restauracji Tatarak.
Aby wziąć udział w konkursie
należy:
a. mieć status fana profilu Hotel
Loft 1898, dostępnego w serwisie Facebook: hotelloft1898
b. zapoznać się z Regulaminem
Konkursu
c. wysłać zgłoszenie konkursowe
na stronie: konkursy.suwalki.info
Więcej informacji o restauracji Tatarak.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz